Post by icunyharhy on Feb 4, 2022 15:14:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира безкрайна издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ NERF Epic Pranks! 2022 version ▞▞▞
Тази игра е доста.......добра, но! Няма нищо като симулация. Само докоснете😐. Нищо друго. Графиката на игрите е добра, изглежда сладко, единственият проблем е, че просто трябва да докосваме. И 127 mb, не си струва. Трябва да е около 50-80 mb.
Не съдържа реклами, но повече от половината от тях са реклами Реклами, които ми предлагат : Щракнете, "Не, благодаря" Игра : F you, ето вашите реклами
Добра игра, освен получаването на нови nerf оръжия. Загубих 3 поради гледане на реклами, за да ги получа и не са предоставени реклами за гледане
Може да е забавна игра, но е бъгове
Играта. емного. хубава
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic ארקייד tzfn
Goodish нивата са много лесни
Това е най-добрата игра 🎮, която обичаше моето 8-годишно дете ❤️ тази игра той продължава да ме моли да му купя неща от играта, но аз казах, просто играй и ще спечелиш в изненада
Той се срива след ниво 99 всеки път, когато съм на последния човек. Това е наистина тъп и често срещан проблем
Харесвам го, можете да вземете всеки nerf пистолет, но има 2 много реклами
скучно е всичко, което правиш, е да стреляш по човек с дартс, след което нивата надхвърлят. тази игра трябва да се развихри. толкова е скучно и повтарящо се
Изтеглете Ciblu Show-App 1.80 APK Android de.ciblu.showapp
Това е забавна игра, но те могат да направят повече Buter от това и толкова много реклами и можете да я опитате. 😒😘😍
Мразя играта и ако искате да поискате нов джин, трябва да гледате рекламата. ЗНАМ, ЧЕ РЕКЛАМИТЕ ПОМАГАТ НА СЪЗДАТЕЛИТЕ ДА ПОЛУЧАТ ПАРИ, НО ХАЙДЕ КАТО!!!
Вече имате всичко в играта след 2 часа и имате 8 бона, без за какво да ги похарчите. Играта е наистина забавна и пристрастяваща, но не получавайте VIP субстанция прави играта твърде лесна.
Това е забавна игра, но е толкова лоша игра, но е просто малко лоша игра. Обичам това и гласувах 3 Три звезди, защото е добре да играя това и се наслаждавам, нямам сигнал и играя това, защото нямаме сигнал за вас няма сигнал, просто исках да играя това има малко тъжно, защото умрях играта и понякога е трудно
НЕ ИЗТЕГЛЯВАЙТЕ. Тази игра не е нищо друго освен куп реклами, които се играят отново и отново. Почти след всеки мач има 25 секундна реклама, която не можете да пропуснете. Изтрих играта малко след 3 ниво. Пълна загуба на време
Това е най-добрата игра, която някога съм играл
Играта не е лоша, но продължава да се нулира и да ме връща в началото! Много досадно
Наистина е забавно да се играе, харесва ми толкова много, но наистина не ми харесва, че просто изскача, за да не пиша актуализация, не толкова реклами
Наистина забавна игра, но получава само 3 звезди, защото стигнах до ниво 115, а след това, когато отидох да играя следващата игра, тя се нулира до ниво 1! Сега трябва да направя всичко отново, загубих и всичките си отключвания 😫 (Актуализация) стигнах до ниво 178 снощи, включих го тази сутрин и отново се върна на ниво 1, така че деинсталирах сега, което е жалко, защото наистина ми хареса да играя.
Когато за първи път намерих тази игра, мислех, че ще бъде ужасна, но сега, когато видях и я играх за първи път в момента, когато я изтеглих, разбрах, че всъщност е доста забавна, така че ние получихме 5- звезда Харесвам вашия магазин, който прави тези епични шеги на Nerf и много ви харесвам и благодаря, че получих, благодаря ви, че направихте това Харесвам вашия магазин, много ви благодаря
⭐⭐⭐⭐⭐Поздравления
Много е яка
Давам му три, защото всички реклами, които w Винаги ме ядосват всеки път
Приложението се срина на ниво 161. След месец все още се срива. Моля, разработчик, разгледайте това. В противен случай ще обмисля да го деинсталирам.
Обичам тази игра, тази игра е толкова добра
Добра игра много се препоръчва. Обичайте звуковите ефекти в тази игра. Бластерът също е много детайлен. Но нивата трябва да са по-трудни.
Ако не бяха реклами след реклами, това щеше да бъде страхотна игра за убиване, без игра на думи.
Тази игра е една от най-добрите игри, които съм играл, но веднъж, когато се върнах към играта, загубих целия си напредък и нещата, които имах това ме натъжиха и ядосаха, можете ли да поправите това?
Достигнах ниво 23. Затворих играта и след това я отворих, но прогресът не се запази.
Това е много хубава игра на мен ми е много хубава така че ако на вас ви е харесало дайте 5 звезди на играта 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Тази игра продължава да казва, че завършвам нива и не е нужно да натискам нищо. Така че се оказва много лесно за печелене и става много скучно бързо заради този бъг. Моля, поправете това. Без този бъг епичните шеги на Nerf ще се забавляват бързо.
Prank Call Voice Changer App By Ownage Pranks APK. 2021-10-05 ... Voicer - Celebrity Voice Changer Prank Meme Videos APK ... NERF Epic Pranks! APK.
Всички тези монети, които спечелих и нищо за купуване с тях! Безполезен. Само защото печелех толкова добре, играта решава да мами! И като си помисля, че се похвалих с това!!!
Тази игра е отлична, буквално имам този мега миниган в тази игра, но човек, трябва да отидете до мястото, където можете да направите своя собствен герой в тази игра
Това е забавно, НО би било по-добре, ако ви позволи да съберете оръжията и парите, които спечелихте в този рунд. Вместо това иска да купите.
Супер забавна игра за игра 🤓 дъщеря ми я обича.
Няма много добавки, така че не можете да получите оръжия, тази игра е гадна
Племенникът ми инсталира това на таблета ми и след като го гледах как го играе, реших да го пробвам. Това е много лесна игра за игра. Прости контроли и игра. Племенникът ми е на 5 и може да го играе без проблеми. Това е сладка малка игра и е забавна за игра.
Изтеглете Walkthrough for Nerf Epic Pranks tip&tricks - Най-Новата Версия 1.0 За Android От HotHeadDev - разходка за nerf епични шеги приложение и съвети
Забавна игра, но....... Трябва да гледате реклами за всяко оръжие. И множителят на наградата за реклама не ви дава точна сума. Например награда от 60 монети, умножена по 5 след реклама, ми дава само 240, а не точни 300
Mn qka Игра
Наистина ми харесва, но някои от оръжията отнемат много време, за да стрелят
Много e qka
Страхотно е и ако искате да инсталирате това, дори не трябва да мислите, просто го изтеглете, това е най-добрата игра в света
Какъв е най-добрият начин да инсталирате отстраняващ грешки ...