Post by icunyharhy on Feb 4, 2022 15:17:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Staff! - Job Game | Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Staff! - Job Game | Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ resurs hack ▞▞▞
▞▞▞ Staff! - Job Game | Simulator 2022 version ▞▞▞
Bu oyun çox gözəldir və bütün səhvləri düzəldə bilərsiniz və otaq əlavə etməyi unutmayın 👍👍👍👍
Oyunun ikinci səviyyəsində biz otağı rəngləməliyik Otağı tamamilə rənglədim, amma bacarmadım Səviyyə bu səhvdir
Bunun heç bir mahiyyəti yoxdur və pul tutmaq üçün qurulmuşdur.
Mən ona 4 ulduz verərdim, amma istifadə etməyə başladıqdan sonra ertəsi gün işləmədi. Nə vaxt açsam işləyir amma toxunan kimi oynayır Qara ekran göstərir və qara ekran getdikdə belə işləmir adam heç yerindən tərpənmir və mən onu köçürmək istəyəndə təkrar edir. Mən bunu bir neçə gün əvvəl oynamağa başladım. Bu qəbuledilməzdir.
Proqramdaxili alış x2 aldım və bir daha görmədim. Pul itkisi və vaxt itkisi bu proqramdan istifadə etməyin, çünki hər bir kiçik səviyyə reklamla bombalanır və tərtibatçı pulun geri qaytarılmasını tələb etdikdən sonra oyundan razı qaldığınızdan əmin olmaq üçün sizinlə geri əlaqə saxlamır! 4 gündür cavab gözləyirəm
Reklam daşıyıcısı. Bu, tamamilə ayıbdır, çünki oyun layiqli görünür.
Sadəcə əmin olmaq üçün bir müddət oynadım, lakin oyun başqa bir reklam fermasıdır. Təəssüf ki, doğru əllərdə uğurlu və xoş bir oyuna çevrilə bilən bir oyun. EA-nın xəsislik səviyyəsini itirməyə başlayanda çox kədərlənirəm.
Əyləncəli idi, amma oyun zamanı heyət 3000-ə lampa kimi bahalaşır
Staff! - Job Game | Simulator სიმულაცია vyb
Bu oyunun çoxlu reklamı var və siz oyunda daha uzağa çatdığınız zaman asılmağa başlayır və reklamlar getdikcə daha çox olur.
Mən reklamsız seçimi aldım və hələ də reklamlar var!!! 😡 ilk dəfə qarşılaşdığım oyundur ki, sizə ödədiyinizi vermirlər! Pulunuzu buna sərf etməyin! Satınalma həqiqətən işləsəydi, bəlkə də əla oyun olardı, amma öyrənmək üçün bu oyuna yenidən etibar etmək istəmirəm!
Job & Life Simulator это мобильная видеоигра a casual and simulation, разработанная компанией SayGames LLC и доступная для скачивания как на устройствах iOS
köhnə mini oyunlar daha yaxşı idi, yeniləri çox darıxdırıcı və təkrarlanır, ona görə də köhnə mini oyunları geri gətirin. Rezinlə qutular ataraq divarları sındırmaq üçün darıxıram
Staff! - Job Game | Simulator Simulatsioonmängud lxlm
Yaxşı oyundu amma 45-ci günə çatanda donur oynamaq olmur
Oyun əslində o qədər də pis deyil. Amma oyunu oynadıqca daha çox "Reklamları Oyna, Oyunu" oynayıram kimi hiss edirəm. Bu, sadəcə olaraq reklamlardan sonra gələn reklamlardır, xüsusən də daha tez daha çox pul əldə etmək istəyirsinizsə. Mini oyunlar əvvəlcə əyləncəli idi, lakin bir müddət sonra çox tez darıxmağa başlayırlar. Bir müddət sonra onlar oynamaq üçün çox asan hiss edirlər. Düşünürəm ki, siz də aldığınız şeylərlə heç nə edə bilməzsiniz; sırf ona görə evinizi bəzəyirsiniz.
Mən bu oyundan həzz aldım! Çox rahatdır, amma bir az çox reklam ola bilər. :update - reklamsız satın aldım və mən özümü tənbəl hiss edirəm, çünki hər şey üçün reklam olmamalıdır, o cümlədən əlavə pul almaq üçün kliklədiyiniz və ya təəccüblü qutuları açdığınız zaman bu çox olmaya bilər, amma pulumu geri istəyirəm! Bütün reklamları dayandıran digər oyunlarda daha az ödəniş etdim, heç bir reklam üçün ödəməyi gözləmirəm və sonra hələ də qanlı reklamlara baxmalıyam!
Mən oyunu bəyənirəm, amma başqa oyun oynayanda narahat oluram və siz reklam görünəndə reklamdan imtina edə bilmirəm, bu məni proqramı endirməyə məcbur edir.
Döşəməni silmək və otağı rəngləmək işləmir. 0% səviyyəsində qalır. YouTube dərsliyinə baxdım Mən heç bir səhv etmirəm. 1 ulduzumu düzəldəcəm.
Möhtəşəm oyun həqiqətəndir, çox əyləncəlidir, amma orada bitir, hər işi bitirəndə reklamlarla bombardman olursan və hər 3 dəqiqədən bir çox zəhlətökən, oynamaqdan daha çox reklam izləyirsən 🤔🤔
Staff! - Job Game | Simulator Simulasi lwga
BombSquad Action qxcb
Video oyun yaradıcıları 5 dəqiqə ərzində onlardan xahiş edərək layiqli rəylər almağı necə gözləyirlər? Dürüst olmaq gülüncləşir. Redaktə: Uzadılmış oyundan sonra deyə bilərəm ki, darıxdırıcı mini oyun, reklam, darıxdırıcı mini oyun.
Staff! - Simulador de Vida Simulação hxr
Tamamlamam 10 saniyə çəkmiş səviyyənin ardınca qaçılmaz 30 saniyəlik reklam olmamalıdır. Telefonları defolt olaraq vibrasiya etmək tendensiyası nə ilə bağlıdır? Bu bezdiricidir.
Mən ona 3 ulduz verdim, çünki çox az oynamağa başlamışam və oyunun məzmununu çox bilmirəm, amma indiyə qədər oyun əladır! O, hekayə xəttinə malik olduğu üçün digər oyunlardan seçilir.
Bu oyun oğurlanıb, nintendo keçid Eshop-da "Yaxşı iş!" adlı bir oyun var. ondan konsepsiyaları və aktivləri oğurladıqları, bu oyunu pis edən reklamları və təkrarlanan səviyyələri qeyd etməmək,
Mən onu 2 ulduzla qiymətləndirirəm, çünki çoxlu səhvlər var... Moping zamanı kimi
Əla idi, lakin yuxarı mərtəbələr və müxtəlif iş/rütbələr kimi daha çox işdən istifadə edə bilərdi
Twitch Careers
AdTopia adını dəyişmək lazımdır. Çox sayda reklam var, mən bundan həzz ala bilmirəm. Deyəsən, mənə oynamaq şansı versəydilər, əyləncəli oyun olardı. Amma hər 4 saniyədən bir reklam var.
Yenicə oynamağa başladım və mən bunu artıq sevirəm, əldə etdiyiniz yeganə reklam oyundaxili pul üçün reklamlara baxdığınız zaman olur.
Job Game APK Unlimited Money Hack For Android & iOS – APK Download Hunt. In the fun casual game Staff mod unlimited everything, you'll be assisting a young
Reytinqlərə inanmayın! Tətbiqi quraşdırdıqdan sonra bir dəqiqə ərzində onun oynatılmadığını başa düşməzdən əvvəl sizdən qiymət vermənizi xahiş edirlər. Reklam ardınca reklam izləməsəniz, heç nə edə bilməzsiniz! 10s oyun alırsınız, sonra 30s reklamına baxmalısınız. Bu oyunun yaradılmasının yeganə səbəbi, tərtibatçıların öz oyunlarına əhəmiyyət vermələri deyil, pul qazanmaq idi. Bir ff vermirlər!
Staff! - Job Game | Simulator ব্যাজ hcdp
Əla oyundur
Staff! - Job Game | Simulator Симулационни inq
Oyun olduqca yaxşıdır, amma ala biləcəyiniz hər şey çox bahadır, çünki ən azı 2 reklamı izləmədən bir şey ala bilməzsiniz.