Post by icunyharhy on Feb 4, 2022 15:20:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hunter Assassin ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hunter Assassin IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kaynak hackini artır ▞▞▞
▞▞▞ Hunter Assassin 2022 version ▞▞▞
Bu oyunu seviyorum ve yüksek kalite 💯 gerçek Onu seviyorum ve tüm skinlerimi aldım
Hunter Assassin Aksi cje
En iyi oyun güzel ve videomu Piyush Prince motivasyonunda paylaşıyorum lütfen gidin ve YouTube'da abone olun
Lan olum oyun bu o zaman neden açılmıyor.LG telefonlarında neden açılmıyor? Düzeltin lütfen
sürekli tekrarlayan bölümler
süper eğlenceli ve bağımlılık yapıcı bu oyunu seviyorum oyun konusunda seçiciyseniz bu oyunu tavsiye ederim
Sizin yapacağiniz oyunu aq bene herşey reklam alın size yorum o.çocukları
zaman geçirmek iyidir
İndir Hunter Assassin APK · Ruby Game Studio · 4.3 [ 2.18M+ ] · 1.50.3 Android için · 100 + Milyon Kurulum.
birçok reklam ve videonun yolu süper topal oyunlar eğlenceli ama 10 saniyelik seviye ve bir dakikalık videolara değmez
Bölümler bi yerden sonra tekrara dönüş
Hunter Assassin მძაფრსიუჟეტიანი mqy
Sana 5 yıldız verirdim. Bazı reklamlarınız vardı ama tolere edilebilir ve anlaşılır. Ama 2000 seviyesinden sonra reklamların sayısı ve reklamların uzunluğu saçma ve gülünç. Oyun oynama zevkini tamamen azaltıyor. O kadar sinir bozucu ki, oynamayı bırakmanın eşiğindeyim ve bunun için 3 yıldız kaybettin.
çok fazla reklam.. oyunu öldürür.
Sakın indirmeyin reklamlar oyun oynanmıyor
Oyunda her şey açık ama silmedim oynuyorum hala TAVSİYE EDERİM 8 MB için DEĞER
Güzel bir gizli oyun. Çok eğlenceli ve eğlenceli ama ne yazık ki, vurulma cezası yokmuş gibi hissettiren bir şey nedeniyle seviyeleri 10 saniyeden daha hızlı geçiyorsunuz. Hata veren ve tekrar tekrar oynayan reklamlardan bahsetmiyorum bile. Oyun, düşmanların arasından geçmenin ne kadar kolay olduğu için ödüllendirici değil. Başlangıçta sağlam bir oyun ama öğrendiğinizde mermilerinden hasar almıyorsunuz. Sıkıcı olur.
Hunter Assassin მძაფრსიუჟეტიანი jur
Her iki seviyede bir 10+ saniyelik bir reklam var. Oyun giga kolaydır, bu nedenle her seviyeyi geçmek 5 saniye sürer. oyundan çok daha fazla reklam. ayrıca karakteri yükseltmenin amacının ne olduğuna dair hiçbir ipucu yok
HER ŞEY reklam olmasaydı oyun eğlenceli olurdu. BEKAR. ZAMAN. uygulamada her şeyi yapmaya çalışıyorsun
Çok iyi bir oyun bence diğer ki yorumlara gerek yok ABİM!!!!!!!!
Hunter Assassin Action fcl
En iyi oyun bug değil
çok çılgın oyun tavsiye ederim
Can Sıkıcı Reklamlar ama oyun mükemmel
Birkaç saat içinde 90'a kadar bir seviye başardım. Bir süre sonra sıkıcı oluyor. Bununla 3D şeyde 2D deneyeceğim. Demek istediğim, bir yere veya başka bir alana giden merdivenleriniz, tünelleriniz var. Oyuna mora dinamiği katacağını düşünüyorum. Başka bir şey, farklı düzey türleri olacaktır. Bayrak stilini veya bunun gibi bir şeyi alın. Daha eğlenceli hale getirecek. Ve çok sayıda reklam iğrenç. Bir reklamı izlemeyi reddederseniz, bir reklam alırsınız. Bazen bir tane alırsın çünkü.
Hunter Assassin Action fcl
Death Park 2: Horror Clown Seikkailu fyvn
Bu oyun için iyi bir inceleme yazmayı ne kadar çok istesem de, ne yazık ki oynamama izin vermiyor. Kurulduktan sonra ve oyuna girdiğimde otomatik olarak donuyor ve beni oyundan atacak. Lütfen bu sorunu düzeltin, çünkü bu oyunu gerçekten oynamak ve vasat notumu güncellemek istiyorum.
Bu oyun o kadar mükemmel ki grafikler o kadar mükemmel ki.
Bu oyun çok güzel .ve güzel .Bu oyun çevrim içi oynanıyor ve güzel . Oyunu kurmanızı rica ediyorum ve iyi eğlenceler .
güzel ama qrafikleri çok iyi deyil
İyi oyun ve strateji.
Bu oyun son derece eğlenceli ve sorunlardan biri de bu. Hemen hemen her oyundan sonra bir reklam çıkıyor ve yaklaşık her iki oyunda bir oyundan çıkıyor ve onu tabletinizde bulmanız gerekiyor. Android'de oynadığım için, oyun çıktığında hiçbir yerde bulamıyorum, bu yüzden mağazaya gitmek, aramak ve basını açmak zorundayım ama gerçekten kaldır'a basmayı isterdim ama yapamam çünkü oyun olağanüstü. Genel olarak, bu oyunun iyi olduğunu düşünürdüm ama zaman kaybı.
Uygulama gerçekten iyi başladı ama şimdi jetonları ikiye katlamayı veya ödülümü toplamayı teklif ettiğinde ekran donuyor. Ayrıca zirveye ulaştım, zorluk olarak görünüyor, zaten 98. seviyedeyim ve oldukça hızlıydı. Zaman kaybetmek için oldukça iyi bir oyun ve bir sonraki seviyeyi oynamak için seviyeyi kazandıktan sonra oyundan çıkmakta bir sakınca yoksa, o zaman iyi bir oyun
Oyuna girmir amma oyun zor oyundu
çok havalı bir konsept, gizli oyunları ve onlarla birlikte gelen her şeyi severim. Dürüst olmak gerekirse, bununla takılmam, bunun çok kolay olmasıydı. Seviye 1 ve 100 aynı olabilir, çizgiyi çizer ve bir kutunun arkasına geçersiniz. hiç zorlanmadı.
eğlenceli ama çok fazla şey katıyor
Oyun çok güzel zamanya bire bir Oyun en başta çok ama sonra çok zorlaşıyor ben can sıkılınca oynuyorum olabilirim öneriyorum 😎